Zwangerschapswens en zwangerschap

 

Kinderwens

Zwanger worden gaat helaas niet bij iedereen even gemakkelijk. Zeker de laatste jaren is dit voor een grotere groep vrouwen lastiger. De latere leeftijd waarop vrouwen zwanger willen worden en slechtere leefgewoonten zijn daar voornamelijk de oorzaak van. Juist voor deze vrouwen met een kinderwens is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kans zo snel mogelijk vergroot wordt en gekeken wordt of een normale cyclus bij hen aanwezig is.

 

Jouw Care for Women specialiste zal je allerlei tips geven, om de kans op een zwangerschap te vergroten. Lang blijven oefenen kan anders kostbare tijd verspillen en de kans op een normale zwangerschap doen afnemen. En als het dan niet lukt, welke opties zijn er dan? De Care for Women specialiste is er om jou hiermee te helpen.

 

  Met al je vragen rond de zwangerschap
kun je bij Germaine Deckers terecht

 

Professionele hulp bij een kinderwens

Als je een kinderwens hebt is het belangrijk ervoor te zorgen dat de kans dat het lukt zo groot mogelijk is. Als je graag zwanger wilt worden is het belangrijk geen tijd te verliezen en na te gaan of alles in orde is om zwanger te kunnen raken. Germaine Deckers brengt jouw persoonlijke situatie in kaart. Ze kijkt bijvoorbeeld naar je familieachtergrond, je menstruatiekalender en temperatuurcurve.
Ze weet ook alles over verschillende behandelingen om zwanger te raken. Zij legt je rustig uit welke mogelijkheden je hebt en kan je helpen een goed geïnformeerde keuze te maken.

Wil je graag en gezond zwanger worden? De gezondheid van je kind begint al vóór de bevruchting.

 

Professionele hulp tijdens je zwangerschap

Misschien is het bij jullie inmiddels gelukt en ben je in verwachting. Een prachtig wondertje groeit in je buik. Natuurlijk wil je goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgen. Wat mag je wel eten en wat kun je beter laten staan? En is het gevaarlijk om te blijven sporten? Welke situatie voor jou dan ook van toepassing is, de Care for Women specialiste is er voor jou. Zij weet precies hoe je de kans op een gezonde zwangerschap voor jou, maar ook voor je baby kunt vergroten. Met al je vragen rond de zwangerschap, maar ook voor het voorkomen van complicaties zoals een hazenlipje of zwangerschapsdiabetes kun je bij haar terecht. Zij heeft altijd ruim de tijd voor je, waardoor je in alle rust je vragen kunt stellen.