Informatie

 

Intakegesprek bij massages
Voor zowel u als mij is het belangrijk en prettig dat we bij uw eerste behandeling vooraf goed persoonlijk kennis maken. En dat ik alle tijd neem om naar uw klachten te luisteren en eventueel een aanvullend lichamelijk onderzoek te doen. Vanuit mijn achtergrond als arts is het bijvoorbeeld mogelijk dat ik redenen vind om een bepaalde massage niet bij u te verrichten. Mocht het in dat geval nodig zijn, dan kan ik u doorverwijzen naar uw huisarts. Ook is het mogelijk dat ik brieven en foto’s die van belang zijn voor een verantwoordde behandeling opvraag bij uw behandelend specialist.
Tijdens de kennismaking bespreken we wat u van de behandeling verwacht en wat ik voor u kan betekenen. Duidelijkheid vooraf voorkomt teleurstellingen achteraf. U ziet waar u behandeld wordt en ik leg u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Zodat u zich vertrouwd en op uw gemak voelt.

 

Persoonlijk dossier
Om altijd optimaal inzage te hebben in (de ontwikkeling van) uw status houd ik een persoonlijk dossier van u bij. De Care for Women consulten worden bijgehouden in een digitaal dossier. Dit is meteen een extra waarborg voor de kwaliteit van uw behandelingen. Uiteraard valt uw dossier onder de Wet op de Privacy.

 

7 Senses cadeaubon
Een massage behandeling is een origineel cadeau waaraan de ontvanger veel plezier beleeft. Uiteraard zijn er allerlei varianten mogelijk. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden: dat kost u niets en verplicht u tot niets!

 

Betaling
U kunt niet pinnen bij 7 senses. Betaling dient contant plaats te vinden.

 

Afspraak annuleren
Als u verhinderd bent wordt u verzocht uw afspraak meer dan 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij afzegging binnen 24 uur voor de afspraak worden de behandelingskosten in rekening gebracht.